بورگ ( غذای محلی ترکمن ها)
ابتدا خمیر نان را تهیه کرده و به مدت یک ساعت آن را به صورت بسته می گذاریم تا اصطلاحا خود را بگیرد . در این مدت می توانیم مواد درون خمیر را آماده کنیم . چند عدد سیب زمینی و یک عدد پیاز درشت را رنده کرده و با گوشت چرخ شده همراه با نمک و فلفل و در صورت دلخواه سایر ادویه جات کاملا مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خورد هم برود .
زمانیکه خمیر کاملا آماده شد آن را به گلوله های کوچک به اندازه یک مشت تقسیم می کنیم و گلوله های را با وردنه روی سطح چوبی یا سینی که روی آن کمی آرد پاشیده شده به صورت دایره درمی آوریم به صورتی که خمیر دایره ای شکل نازک شود البته نه آنقدر نازک که باعث پارگی آن گردد .
با قاشق مقداری از مواد را برداشته و در یک سمت خمیر می ریزیم طوری که نیم دایره خمیر پر شود نیم دایره دیگر را بعد از آن روی مواد برمی گردانیم و دو طرف خمیر را خوب می بندیم . همین طور تا آخر که تمامی گلوله های خمیر به این شکل آماده شود البته باید توجه داشت که تا آماده شدن همه گلوله های خمیر باید با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانیم تا مانع از خشک شدن خمیر گردد .
سپس روغن زیاد را در ماهیتابه داغ می کنیم و یکی یکی خمیرهای بورگ را در آن سرخ می کنیم این کارباید با شعله پائین انجام شود تا مواد درون آن نیز بپزد . وقتی دو طرف آن به صورت قهوه ای کمی روشن در آمد با چنگال از درون روغن برمی داریم و درون آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود . سپس می توانید نوش جان کنید .